torstai 9. helmikuuta 2017

Bodeja ja puolipotkareita

Innostuin jälleen ompelemaan pikkuvaatteita. Kaavana on sausage dog ottobrelta. Tämä kaava on osoittautunut hyväksi edellisten ompelusten ja käytön perusteella.  Tykkään kovasti myös tuosta päätien mallista. Tosin nyt muokkasin alaosaa siten että kanttasin lahkeensuut ja haaran. Koko on näissä 68. 




Nyt kyllä saa jäädä bodien teko, on nämä sen verran vaivalloisia tehtäviä. Kanttausten teko ei ole mitään mielipuuhaa eikä myöskään nepparien laitto. Alla näkyy minun kotikutoiset nepparien laittovehkeet. 




Virheiltäkään ei vältytty. Väärinpäin  oleva neppari saa olla, koska en tiedä miten sen saisi enää irti. Tuohon takakappaleen alaosaan tuli jatkopala, kun kangasta oli liian lyhyt pala. Eipä se siinä haittaa kun osuu vaipan kohdalle.


Tätä ihanaa työkonekangasta oli juuri sen verran että sain etukappaleen ja hihat. Takakappale on yksivärinen musta.



Tähän heppabodyynkin tuli yksivärinen takakappale.


Tämä siilikuvioinen bambukangas ehti pyöriä seitsemän vuotta kaapissa ennen kuin löytyi taas käyttöä.


Norsutrikoo on Eurokankaasta.



Näihin puolipotkareihin otin kaavan vanhoista hyviksi havaituista housuista. Mielissäni ajattelin, että nyt tulee hyviä ja leikkasin samantien kolmet. Mutta jostain käsittämättömästä syystä lahkeet onkin hieman liian kapeat =( Kyllä ne nyt vielä juuri menee mutta kasvunvaraa ei ole yhtään.



Aurinkoista talvea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti